Stensjö Skogsbad är ett litet personligt skogsbad beläget vid en vacker skogsjö i Boxholms skogar. Det är en idealisk plats för avkoppling där du finner lugnet genom skogspromenader, bad och värme.  Kom bort från storstadsbruset en stund genom att uppleva skogens tystnad och lugn tillsammans med någon du tycker om. Eller kanske vill du ha en annorlunda upplevelse med kompisgänget, kollegorna eller varför inte släkt och familj. Släpp telefonen och umgås med dina vänner.


Tanken att starta ett företag har länge funnits hos mig. Att kunna erbjuda andra människor att få uppleva det vackra som är min vardag. Jag vill dela med mig av mina naturupplevelser, lugnet, stillheten, sjön och badet.

Grunnade länge på vad skall det heta? Stensjö Skogs Spa? Nej: Spa finns det för gott om. Stensjö Skogsbad? Googlade på ordet skogsbad, ser att det var med på nyordslistan 2017. Kommer från Japan (Shinrin-Yoku), ”terapiform som går ut på att vistas i skogen som en metod att för att minska stress”. Avgjort. Stensjö Skogsbad blev namnet.

Sedan det beslutet togs har det exploderat av artiklar, forskning, radio och tv-program om skogsbad. Jag är ingen utbildad skogsbadsterapeut. Ni får själva strosa i skogen, ta in lugnet och uppleva stillheten. Jag tillhandahåller, bad, värme och den vackra naturen. Vi får givetvis hoppas att ni har vädergudarna med er.


Vill du veta mer eller om du redan nu vill boka in din vistelse, kontakta mig på tele: 0739-226797

”Stensjö Skogsbad – en underbar avkoppling i en stressig vardag.”